Celta – Barça: Tocarà rematar a la tornada (1-1)

Partit intens el que han disputat Celta i Barça a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei juvenil Pol Calvet ha marcat l’empat per al conjunt de Jordi Vinyals, que haurà de rematar la feina al partit de tornada, al Mini

Partit trepidant i de gran intensitat el que han disputat a la Ciutat Esportiva A Madroa, de Vigo, els equips juvenils de Celta i Barça als vuitens de final de la Copa del Rei. L’equip dirigit per Jordi Vinyals ha sabut empatar un partit que s’havia complicar amb el gol matiner del Celta. L’empat permet als blaugranes rematar la feina i classificar-se, el diumenge 26 de maig, a les 12.00 al Mini, en el partit de tornada.

Intensitat i gols

El partit ha començat tal com es podia esperar: el Celta, jugant de local, ha sortit molt motivat al terreny de joc. Al minut 3, mitjançant Thaylor, els gallecs han avisat amb un xut al pal. L’empenta i el bon joc de l’equip de Vigo ha donat els seus fruits al minut 15 d’aquesta primera meitat. Una bona combinació entre Thaylor i Fernán ha acabat amb gol del segon, que ha avançat el seu equip i ha fet embogir els espectadors presents al camp. Poc els ha durat l’alegria, perquè només dos minuts més tard Pol Calvet ha empatat el partit per als blaugranes.

El Barça domina, però sense ocasions clares

El gol dels culers ha fet tocar de peus a terra els gallecs, que han vist com els de Jordi Vinyals començaven a dominar la pilota i, per tant, el partit. Tot i certes bones combinacions dels locals, el Barça ha dominat els darrers minuts de la primera meitat. Un domini, però, que no ha suposat ni ocasions, ni gols.

Empat final

La segona meitat l’ha dominada el Barça. Els gallecs s’han ressentit del cansament dels primers 45 minuts i han optat per desplegar un joc més conservador, replegats al darrere buscant les contres dels seus jugadors més ofensius. El Barça dominava, però no aconseguia superar la porteria defensada per Yago, que, en aquest tram del partit, ha hagut de realitzar dues parades de mèrit.

Jordi Vinyals, veient el joc lent que volia proposar el Celta, ha decidit donar entrada al ràpid extrem Ebwelle. Era el minut 71. Tot i els canvis, els joves jugadors blaugrana no han pogut marcar més gols, i el partit s’ha acabat amb el mateix marcador de la primera meitat: 1-1. Ara tocarà rematar la feina al partit de tornada, el diumenge 26 de maig, a les 12.00 al Mini, per classificar-se per als quarts.