Cá i Ié, amb protagonisme al final de temporada

Cá i Ié, amb protagonisme al final de temporada

Els portuguesos Agostinho Cá i Edgar Ié no van tenir una adaptació fàcil, amb molts problemes físics, però estan aprofitant les oportunitats en els últims partits Eusebio: “Edgar Ié està demostrant un nivell alt”

Els portuguesos Agostinho Cá i Edgar Ié, de només 19 anys, van arribar plegats al FC Barcelona B l’estiu passat procedents del juvenil de l’Sporting Club de Portugal. arribava amb una fractura del cinquè metatarsià del peu esquerre, una lesió que el va mantenir fora dels terrenys de joc durant més de dos mesos. L’adaptació de Cá, que també ha tingut problemes amb les lesions, tampoc ha estat fàcil.

Però els dos han mantingut el cap fred i han treballat a l’ombra esperant la seva oportunitat. Al vestidor valoren molt la qualitat, la joventut i la capacitat de treball dels portuguesos, però sobretot destaquen la seva mentalitat. “Sempre tinc la moral alta per treballar”, assegura Agostinho Cá, que va substituir Espinosa en l’últim partit del filial.

Edgar Ié ho ha jugat tot en els últims tres partits

El seu compatriota Edgar Ié s’està guanyant la confiança d’Eusebio amb bones actuacions en aquest final de temporada. Després de tres partits consecutius jugant a l’onze inicial, el central està començant a gaudir de la feina ben feta: “Estic molt content. Vull jugar i tenir oportunitats”.

Eusebio defineix Ié com un jugador “ràpid, agressiu, que resol totes les situacions amb facilitat i és capaç d’anticipar-se al rival”. A més, l’entrenador del Barça B valora molt positivament aquest final de temporada del central portuguès: “Ha fet actuacions molt bones, i ha demostrat un nivell alt. Ha assimilat molt bé els conceptes ofensius de l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut