Premis Abonament Camp Ple 2012/13

Premis Abonament Camp Ple 2012/13

Un any més, el Club ha volgut tenir un reconeixement especial cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional al primer equip durant tota la temporada i són Abonats Camp Ple.

Es tracta d’aquells socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no han pogut venir, han alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir a l’Estadi a animar. Per agrair i premiar la fidelitat dels socis abonats que han estat Abonats Camp Ple aquesta temporada s’han fet uns sortejos amb els següents premis:

Sorteig d'una samarreta signada: signades per jugadors del primer equip de futbol. Alguns guanyadors han pogut gaudir de l’entrega del premi a l’entrenament del primer equip, i s’han pogut fotografiar amb els seus ídols, immortalitzant aquest emotiu moment.

Sorteig d'un viatge per als desplaçaments del primer equip de futbol amb el primer equip per a dues persones. Viatge + entrada + nit d'hotel (sempre subjecte al pla de viatge del 1er equip).

[[BOTOGRIS::Guanyadors Camp Ple++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/sorteig-de-camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

I com a premi estrella per aquesta temporada:

Sorteig de 40 places per disputar un partit al Camp Nou: Al final de la temporada, 40 socis Abonats de la modalitat Camp Ple tindran l’oportunitat de jugar un partit al Camp Nou, i sortir pel túnel de vestidor a la gespa de l’Estadi amb l’himne de Barça sonant de fons per poder jugar un partit de futbol .

Aquests socis han donat suport incondicional tota la temporada des de la graderia, i ara podran ser ells els protagonistes a la gespa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut