Lliga de Socis 2013: informació important

Lliga de Socis 2013: informació important

Us recomanem tingueu en compte els següents aspectes per tal de contribuir a la normalitat del torneig

Benvinguts a la Lliga de socis 2013

Us recordem que dimecres 29 de maig s’inicia el torneig social del FC Barcelona d’enguany. Us donem la benvinguda i us agraïm la confiança que ens dispenseu. De ben segur que gaudireu d’aquest esdeveniment a les immillorables instal.lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Accés

L’accés dels participants serà per l’Avinguda Canal de la Infanta a partir de les 21.25 h. Abans de l’hora indicada no es podrà accedir al recinte. No es pot aparcar cap vehicle al recinte de la Ciutat Esportiva, us recomanem aparcar a les places de pàrquing de l’exterior (Av. Canal de la Infanta).

Podeu venir acompanyats de familiars i amics que vulguin veure els partits, però es prega que facin un bon ús de les instal·lacions.

A la Ciutat Esportiva s’instal.larà una Carpa d’Atenció on podreu sol.licitar tota la informació que preciseu al personal de l’organització.

El torneig

Per poder jugar és imprescindible identificar-se amb el carnet de soci FCB, el DNI, passaport o carnet de conduir. Els socis participants que no s’acreditin amb un document oficial no podran recollir la samarreta de joc ni participar en el partit que es disputi aquella jornada.

Al final de cada partit haureu de deixar les samarretes utilitzades on indiqui l’Organització de la Lliga de Socis.

Els partits es jugaran en la modalitat de futbol 11 en gespa artificial, per la qual cosa us recomanem calçat multitac, tot i que podeu jugar amb el calçat esportiu que desitgeu.

Important

Preguem no trepitjar els camps de gespa natural ni sobrepassar les limitacions establertes en les indicacions i senyalització. Es recomana no deixar cap objecte de valor al vestuari, atès que l’Organització no es fa responsable de les pertinences que s’hi dipositin.

Caldrà consultar al web de la Lliga de Socis tota la informació: inici del torneig, calendari, resultats, classificació, etc.

Teniu a la vostra disposició l'adreça de correu electrònic lligasocis@fcbarcelona.cat i el telèfon 902 1899 00 (en horari de 10 h a 14 h i de 15 h a 17 h) per consultar qualsevol aspecte que us pugui interessar.

Aquells participants que no rebin la informació per correu electrònic, verifiqueu que teniu informada correctament la vostra adreça electrònica a l’organització.

Atenció a les inscripcions individuals: Consulteu al web el vostre equip i qualsevol consulta no dubteu trucar al: 902 1899 00 (Departament Lliga Socis) o e-mail a lligasocis@fcbarcelona.cat


ATENCIÓ: Un cop iniciat el torneig no es retornarà la quota d'inscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut