La Copa Catalunya, en dades

La Copa Catalunya, en dades

Només cinc jugadors blaugrana van participar tant a la semifinal com a la final L’última Copa Catalunya guanyada pel Barça també va arribar als penals

La victòria als penals contra l'Espanyol (1-1, 4-2) atorga al FC Barcelona la setena Copa Catalunya de la seva història. Repassem les curiositats del partit i de l'edició d'enguany:

• Pedro va dur el braçalet de capità per primer cop. El va dur ell i no Sergio Busquets perquè el canari, tot i ser més gran, va debutar abans amb el primer equip.

• Únicament cinc jugadors van participar tant a la semifinal com a la final. Són Oier, Sergi Gómez, Patric, Rafinha i Espinosa. Els quatre primers van arrencar tots dos partits com a titulars, mentre que Espinosa va sortir a la segona part de la final.

• En total, entre semifinal i final, han participat fins a 32 jugadors del Barça a la Copa Catalunya.

• Contra l’Espanyol, el FC Barcelona va començar el matx amb quatre jugadors del primer equip (Adriano, Busquets, Dos Santos i Pedro) i el va acabar amb un total de vuit (Mascherano, Piqué, Alba, Song, Xavi, Cesc, Villa i Alexis).

• El d’aquest dimecres contra l’Espanyol és el primer títol de la Copa Catalunya que guanya el Barça des del 2007. Llavors també va arribar als penals i també contra l’Espanyol.

• Aquesta és la segona Copa Catalunya que el FC Barcelona aixeca a Lleida. La primera, la temporada 1990/91, també la va guanyar allà. La resta van ser a Tarragona (2), Terrassa, Girona i Sabadell.

• Amb la victòria blaugrana, es desfà l’empat que existia entre el Barça i l’Espanyol en finals de Copa Catalunya. Ara, el balanç és de 5-4 a favor dels culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut