Matí intens del Barça Intersport a Colònia

Matí intens del Barça Intersport a Colònia

El Barça d’handbol ha desenvolupat diverses activitats en el matí del dia previ al seu debut a la VELUX EHF Final Four

Divendres és el dia que l’organització de la Final a Quatre d’handbol dedica a diferents activitats de promoció de la competició. Acostar l’esport als fans i l’atenció als mitjans informatius són part d’aquesta promoció i els jugadors del Barça Intersport hi han participat activament.

Dinar d’hora

El dia dels blaugranes ha començat a les 9.30 h amb l’esmorzar. Aquest és l’horari habitual en què l’equip esmorza durant tots els desplaçaments. La curiositat ve a l’hora de dinar, que ha estat a les 11 hores.

El motiu és que l’equip sempre sol dinar quatre hores abans de l’inici del partit, i per adaptar-se a l’horari de dissabte, 15.15 hores davant el Vive Targi Kielce, els blaugranes han modificat els horaris habituals dels dinars durant divendres i dissabte.

Activitat total

Un cop finalitzat el dinar, diversos jugadors blaugrana s’han distribuït a les diferents activitats programades. El jove Aitor Ariño ha assistit a la inauguració del torneig benèfic de golf que ha organitzat l’EHF amb motiu de la Final a Quatre.

Per la seva banda, Danjel Saric i Siarhei Rutenka han signat autògrafs en una de les botigues de roba d’un dels patrocinadors de la competició.

L’activitat amb més presència de jugadors blaugrana durant el matí de divendres ha estat la trobada amb els mitjans. Tomás, Sterbik, Viran, Noddesbo, Jernemyr i Xavi Pascual han atès la premsa internacional per valorar la participació blaugrana a la Final a Quatre.

Darrer entrenament

Els barcelonistes s’han entrenat per espai de poc més d’una hora al Halle Bergischer de Colònia en el darrer entrenament dels blaugranes abans de les semifinals de dissabte.

Pascual ha programat un entrenament per ajustar els darrers detalls, i ha fet èmfasi en aspectes tàctics de cara al partit davant el Kielce. Tots els jugadors han participat en l’entrenament i estan disponibles per al partit de dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut