Barça – Bayern Munich a semis de Champions

Barça – Bayern Munich a semis de Champions

Per sisena temporada consecutiva, el Barça estarà present a la penúltima ronda de la màxima competició europea Les entrades, a partir del 15 d’abril per al partit d’anada a Munic, i abans del 23 per al partit de tornada al Camp Nou

Per sisena temporada consecutiva, el Barça estarà a la penúltima ronda a la Lliga de Campions. El Bayern Munic serà l’últim escull per arribar a Wembley, un escenari futbolístic immillorable i de gran record barcelonista.

Partit d’anada Bayern Munic – FCB

El Club disposa d’un total de 557 entrades per a les penyes. Es podran sol·licitar les entrades per al partit d’anada a Munic (23 d’abril) des del 15 d’abril a les 10 h i fins al 16 a les 19 h, mitjançant el formulari que estarà disponible al web de penyes.

A partir del dia 17 d’abril, el Club comunicarà a les penyes sol·licitants l’assignació final de les entrades via correu electrònic, així com també el procés de pagament i recollida.

 

[[BOTOVERMELL::Sol·licita Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formsemis2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Repartiment

Un cop tancat el procés, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Partit de Tornada al Camp Nou

El partit de tornada es jugarà l’1 de maig i serà decisiu per estar a la gran final de Londres. Les penyes podeu enviar les vostres peticions d’entrades a reserva.penyes@fcbarcelona.cat abans del 23 d’abril.

En la vostra sol·licitud, caldrà indicar:

- nom de la penya i número de credencial
- nom i telèfon de contacte
- número de tarja bancària i data de caducitat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut