Sant Jordi a Baviera

Sant Jordi a Baviera

La Bayerischer Penya Blaugrana rebrà els aficionats barcelonistes a Munic Una històrica cervesera al centre de la ciutat, el punt de trobada culer abans del Bayern – Barça

Aquest dimarts, el Barça juga l’anada de semifinals de Lliga de Campions davant del Bayern Munic. Com no podia ser d’una altra manera, la penya local exercirà d’amfitriona per donar la benvinguda a tots els barcelonistes desplaçats.

La Bayerischer Penya Blaugrana, oficial des del mes de febrer passat, ha organitzat un punt de trobada, per tal que es pugui viure tot l’ambient d’una prèvia de Champions. Tots els culers esteu cridats a fer sentir la veu barcelonista a Munic.

Trobada, a partir de les 14 h

En aquesta ocasió, la històrica cervesera Löwenbräukeller, al centre neuràlgic de la capital de Baviera, serà el punt de concentració barcelonista durant el proper dimarts. Es tracta d’una de les cerveseres més antigues de la ciutat, i una de les sis productores autoritzades al famós Oktoberfest. Les seves instal·lacions disposen d’una zona exterior amb una capacitat de 800 persones.

Allà podreu gaudir de bona cervesa, i dinar i tastar alguna de les especialitats gastronòmiques de la zona. Hi podeu arribar amb la línia U1 del metro (parada Stiglmaierplatz), i les línies 20 i 21 del tramvia.

A més, els penyistes de la Bayerischer Penya Blaugrana estaran a disposició de tots els barcelonistes per tal d’informar sobre qualsevol dada d’interès de la ciutat. Un cop s’acosti l’hora del partit, tots els culers podran anar cap al Munic Arena mitjançant el transport públic.

El Cercle Català de Munic celebra Sant Jordi

La comunitat catalana resident a Munic instal·larà una parada amb motiu de la diada de Sant Jordi. Els podreu trobar a partir de les 16 h i fins les 19.30 h a Rosentr. 1-5, al costat de Marienplatz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut