La penya de Munic fa d’amfitriona

La penya de Munic fa d’amfitriona

Amb motiu del desplaçament del primer equip, la Bayerischer Penya Blaugrana va celebrar la seva inauguració oficial Josep M. Barnils va assistir a l’acte en representació del Club

Anit, la Bayerischer Penya Blaugrana va celebrar la seva inauguració oficial en un acte íntim i emotiu. El cèntric restaurant El Mirador va ser un escenari perfecte per donar a conèixer la penya a tot barcelonisme, i exercir d’amfitriona a la capital bavaresa.

El directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger, Josep M. Barnils, fou el representant del Club a la vetllada. Per part de la Bayerischer, uns trenta penyistes van assistir al sopar, liderats per la seva presidenta Àngela Campos.

El moment més emotiu fou l’entrega d’una samarreta commemorativa de la semifinal de Lliga de Campions entre el Bayern Munic i el FC Barcelona.

Sant Jordi barcelonista

Aquest Sant Jordi ha estat ben blaugrana a la capital de Baviera. Els barcelonistes desplaçats s’han trobat a la històrica cervesera Löwenbräukeller, al centre neuràlgic de la ciutat.

Els culers han pogut degustar especialitats gastronòmiques de la zona, tot ben remullat amb la tradicional cervesa bavaresa. Com no podia ser d’altra manera, la comunitat catalana resident a Munic, ha celebrat també el Sant Jordi, instal·lant una parada on es podien comprar roses i llibres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut