Gràcies, Beto!

Gràcies, Beto!

Aquest 5 de maig, el dorsal del gran capità d’hoquei patins quedarà per sempre al punt més alt del Palau Blaugrana Les penyes esteu convidades a participar d’una festa tribut a un dels jugadors més carismàtics de la secció blaugrana

Aquest 5 de maig a les 18.00 h, durant el partit FC Barcelona – Sather Blanes, el dorsal ‘21’ del carismàtic Beto Borregán, capità de la secció (que ha vestit la samarreta blaugrana durant 18 temporades i té 58 títols en el seu palmarès), quedarà per sempre més al punt més alt del Palau.

En una ocasió com aquesta les penyes no hi podeu faltar. És per això que el Club ofereix invitacions totalment gratuïtes a totes les penyes que vulguin retre homenatge a un dels jugadors amb més carisma que ha patinat al parquet del Palau.

Només cal fer arribar la vostra petició a penyes@fcbarcelona.cat abans del dia 1 de maig. Cal que indiqueu el nom i número de penya i la quantitat d’entrades que utilitzareu.

I també per als quarts de Lliga Europea

A més, l’11 de maig a les 12h, el Barça es juga el pas a la Final a Quatre de la Lliga Europea davant el Liceo. Les penyes també podeu disposar d’invitacions gratuïtes, per tal de portar els de Ricard Muñoz a guanyar el seu vintè títol de la màxima competició europea.

En aquest cas, les sol·licituds es podran enviar fins abans del dia 8 de maig a la mateixa adreça de correu electrònic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut