Congrés de penyes francòfones

Congrés de penyes francòfones

Nou penyes francòfones es van reunir el 10 de maig passat a Saint-Juery (Tarn, França) per debatre sobre els temes d’actualitat del Club i del moviment de penyes en un acte organitzat per la Peña Barcelonista Gabriel López Solà de Saint-Juery

La ciutat de Saint Juery (Tarn, França) va presenciar divendres passat el Congrés de Penyes Francòfones. L’acte va servir per tractar temes d’actualitat que afecten la globalitat del moviment penyístic: el cens de penyistes (que finalitza el 30 de juny), el carnet del penyista i la nova organització territorial. Els assistents es van reunir durant més de dues hores, un cop van ser rebuts per Jacques Lasserre, alcalde de Saint Juery.

Representants de nou penyes es van citar a la ciutat francesa: Penya Blaugrana de París, FC Barcelona Clan, Penya de Touraine, FC Blaugrana Plus que Des Supporters, Penya Barceloniste de Tarbes, Penya Barça de Banyuls de la Marenda, Penya Barcelonista de Perpinyà, Penya Martigny-Valais Romand (Suïssa) i la Penya Barcelonista Gabriel López Solà de Saint-Juery.

Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social i responsable de les penyes internacionals, Françoise Arsene, directiu de la Comissió de Penyes, Antonio Freire, delegat del Consell Consultiu de Penyes per la Zona Món, i Francesc Vicens Esteve, delegat del Consell Consultiu de Penyes per la zona de Catalunya Nord i Andorra, van assistir a l’acte, que també va comptar amb la presència de Jean-Paul Raynaud, conseller de Tarn, Raphael Carrus, president de la Federació de Futbol de Tarn, Jean-François Perez, president del club de futbol d’Albi, i Michel Zamora, observador del FC Barcelona a la regió de Midi-Pyrénées.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut