Celebració de Lliga i escuts

Celebració de Lliga i escuts

Tres penyes van inaugurar el seu escut aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del campionat de Lliga

Aquest cap de setmana, tres penyes van inaugurar el seu escut a la façana de l’Estadi. Els actes van començar divendres passat, amb la inauguració de l’escut de la Penya Blaugrana de Hockey, en commemoració del 90è Aniversari de la fundació de la secció d’hoquei herba.

Una nombrosa delegació va desplaçar-se a l’Estadi per celebrar l’esdeveniment. Santiago Deó, president de la Federació Espanyola d’Hoquei, Narcís Carriol, president de la Federació Catalana d’Hoquei, Jordi Alcover, vicepresident de la Federació Europea d’Hoquei, i el president de la Federació Internacional d’Hoquei, Leandro Negre, no es van voler perdre l’oportunitat de veure com el FC Barcelona feia aquest reconeixement a aquesta penya tan singular.

Per part del Club, la representació no va ser menys, i va estar encapçalada per Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. El van acompanyar dos directius de la Comissió Esportiva, Joan Aymerich i Francesc Carol, així com també el delegat de la secció, Jordi Delàs. El directiu de la Comissió de Penyes Daniel Casanovas també es va afegir a la festa.

Diumenge de celebració

Si tot el barcelonisme estava de celebració diumenge passat, hi havia dues penyes que tenien una raó més de celebració. La penya francesa FC Blaugrana Plus Que Des Supporters, de Lió, va ser la primera. Nicolas Fayet, president de la penya, i el directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta van fer els honors de descórrer la cortina davant d’uns deu penyistes.

Finalment, va ser la Penya Blaugrana Can Cartró i Subirats qui va inaugurar la seva placa. Uns 30 penyistes es van desplaçar a l’Estadi, encapçalats pel seu president Raimon Querol. Ilincheta i Querol van descobrir l’emblema de la penya davant la presència del delegat del Consell Consultiu de Penyes per Anoia, Alt Penedès i Garraf, Jordi Abellán.

Tot i la pluja, ambdues penyes van gaudir de la victòria del Barça davant del Valladolid, i de la celebració del campionat de Lliga 2012/13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut