L’Infantil i l’Aleví del Barça Alusport classificats per a la fase final del Campionats d’Espanya

L’Infantil i l’Aleví jugaran la fase final a Madrid a partir del 15 de juny

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Pinseque (Saragossa) i a Mallorca, les fases prèvies de classificació per a la fase final dels Campionats d’Espanya. Els dos equips del futsal formatiu blaugrana van aconseguir la classificació.

Tant l’Infantil com l’Aleví van guanyar els dos partits disputats, alguns amb golejades d’autèntic escàndol com l’1-25 de l’Infantil davant el CD Eresma o el 14-0 de l’Aleví davant el Campió de la Comunitat Valenciana, el Jesús Maria.

Infantil

La fase prèvia es va disputar a Pinseque (Saragossa), un poble amb molta tradició de futsal i unes instal·lacions cinc estrelles. Els equips participants van ser: Moprisala (Toledo), CD Eresma (Segòvia), el mateix Pinseque i el FC Barcelona Alusport.

El primer partits que van jugar els joves jugadors barcelonistes va ser contra el Pinseque, al que van superar per un ajustat 4 a 5. Un gran joc inicial es va fer pujar un 0-2 al marcador amb dues jugades de conjunt finalitzades al segon pal per Mario i Pau.

A partir d'aquest moment, el Pinseque va  canviar completament gràcies a l'empenta de la seva afició (prop de 1000 persones) que amb càntics, xiulades i d'altres van aportar la tensió d'un partit d'alt nivell. Així, a l'equador de la primera part van retallar distàncies (1-3) fins arribar al descans.

Amb 2-4, l'expulsió d'Alejandro va ser molt ben defensada per l'equip, però el cansament acumulat va propiciar el 3-4. A falta de 45 segons, amb una jugada de pivot, els locals empataven. Però al futbol sala ja se sap que fins al darrer sospir hi ha esperança i a manca de 20 segons una jugada d'estratègia la va culminar Juanjo amb un gran gol per l'escaire. Final 4-5.

Ja diumenge, va arribar el matx contra el CD Eresma, al que van golejar de forma escandalosa 1-25 al final.

Aleví

L’equip aleví va viatjar a Mallorca per jugar la fase classificatòria del campionat d’Espanya. El primer partit el va jugar dissabte contra el campió de la Comunitat Valenciana, Jesús María. Va ser un partit on el conjunt blaugrana va imposar el seu joc combinatiu i endreçat, davant del joc directe i senzill del conjunt valencià. Al final, 14-0.

El segon partit, el que al cap i a la fi decidia el primer classificat del grup es va jugar diumenge al pavelló Miquel Àngel Nadal de Manacor. Va enfrontar l’equip local del Recreatiu Manacor contra el FC Barcelona Alusport. Va ser un partit competit en el que els blaugrana van materialitzar amb encert les seves ocasions.

Al minut 2, Christian, sol contra el porter va finalitzar en gol avançant els blaugrana després d’una gran passada de Joan. Això va fer que l’equip Manacorí situés una defensa a mitja pista reduint espais, però cedint la iniciativa, cosa que el conjunt català no va desaprofitar.

Al minut 7, Bernat Trias va marcar el 0-2 desprès d’una gran assistència de Bernat Povill. Aquest últim va marcar el 0-3 amb un xut escorat que va entrar per el mateix escaire. Així s’arribava al descans. A la represa arribaria el 0-4 de Christian que aprofitava la poca mobilitat a nivell tàctic dels locals, que no trobaven arguments per superar el conjunt barcelonista. La tònica va ser la mateixa fins al minut 26 quan Bernat Trias va aconseguir el 0-5 final.