El Barça B conclou el curs amb un dinar

El Barça B conclou el curs amb un dinar

Tots els membres de la plantilla, excepte els internacionals sub-20 i sub-21, han estat presents en l’àpat Al dinar també hi ha estat present el directiu del Barça B, Jordi Mestre, a més dels directius de la comissió esportiva del filial

El Barça B ha posat punt i final a la temporada 2012/13 amb un dinar de germanor entre els membres del cos tècnic, la plantilla i els directius del filial. L’àpat ha estat carregat d’emocions a causa del fet que una bona part de jugadors deixaran el filial la propera temporada.

Agraïments per a tots

El directiu Jordi Mestre, present en el dinar, ha volgut agrair a tots els jugadors la bona temporada realitzada i ha desitjat molta sort als jugadors que no continuen. Als que segueixen els ha recomanat prendre un bon descans per recuperar energies i arrencar amb força la propera temporada.

Eusebio també ha aprofitat el torn de parlaments per agrair als seus homes el treball fet durant el curs. En la línia de les paraules de Mestre, l’entrenador blaugrana també els ha recomanat descansar per encarar amb energia i il·lusió la propera temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut