Què fan els jugadors del Barça d’handbol

Què fan els jugadors del Barça d’handbol

Un cop finalitzada la competició de clubs, seleccions i descans són les activitats dels jugadors del FC Barcelona d’handbol

Després d’una temporada extremadament densa, on molts dels jugadors del FC Barcelona Intersport van disputar els Jocs, Campionat del Món, Supercopes, Lliga, Copa Asobal, Copa del Rei i Champions, arriba el darrer tram per a alguns d’ells i el merescut descans per als altres.

Hora de seleccions

Fins a 11 jugadors del Barça d’handbol 2013/14 allarguen la temporada amb la disputa de la fase de classificacions per a l’Europeu de seleccions 2014. 6 jugadors amb Espanya, 2 amb França, un amb Bielorússia, un amb Eslovàquia i un amb Macedònia completen la nòmina dels blaugranes.

Tomás, Rocas, Juanín, Entrerríos, Viran i Montoro jugaran amb Espanya, davant Portugal i Suïssa, els darrers partits de classificació per a l’Europeu de Dinamarca. Karabatic i Sorhaindo, amb França, ho faran davant Lituània i Turquia, dimecres i dissabte.

Per la seva banda, Rutenka ho farà davant Islàndia i Eslovènia. Stranovsky, amb Eslovàquia, jugarà contra Croàcia i Hongria. El macedoni Lazarov, darrera incorporació blaugrana, jugarà contra Suïssa i Portugal.

Fins al 5 d’agost

La resta de jugadors del FC Barcelona d’handbol ja tenen el merescut descans després d’una llarga i densa temporada. El 5 d’agost tornaran a l’activitat en una pretemporada que es mostrarà exigent per als blaugranes.

Malgrat que encara està per definir el plàning del treball previ a l’inici de la competició 2013/14, els homes de Pascual tindran el repte d’assolir la quarta Lliga consecutiva, el repte de la Supercopa Asobal, la Copa Asobal, la Copa del Rei i la Champions.

Enmig de la temporada, molts dels jugadors blaugrana s’incorporen a les seleccions per disputar, al gener, l’Europeu 2014 de Dinamarca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut