El Barça, premiat com a Marca de Marques Internacional

El Barça, premiat com a Marca de Marques Internacional

El vicepresident Javier Faus ha recollit el guardó que atroga la Facultat de Comunicació de la Universitat mexicana Anáhuac

El FC Barcelona ha estat distingit aquest dimecres a Mèxic amb el Premi Internacional de Màrqueting Anáhuac-Al Ries a la Marca de Marques Internacional. Aquest guardó reconeix al Club la construcció d’una marca sòlida en l’àmbit mundial, que, gràcies a les seves estratègies de màrqueting i als seus reeixits resultats esportius, ha aconseguit posicionar-se com el millor equip del món.

El vicepresident de l’Àrea Econòmica i Estratègica, Javier Faus, i el director de l’Àrea de Màrqueting-Comercial, Laurent Colette, han assistit en representació del Barça a aquesta cerimònia organitzada per la Facultat de Comunicació de la Universitat Anáhuac per rebre aquest premi. Amb aquesta edició, el Premi Internacional de Màrqueting Anáhuac-Al Ries celebra una dècada de guardonar aquelles marques que, gràcies a les seves estratègies de màrqueting, han aconseguit arribar a la ment i al cor dels consumidors en les seves respectives categories.

Els pilars estratègics del Barça

Davant un públic format per acadèmics, estudiants de postgrau, líders de la indústria, empresaris i mitjans de comunicació, Javier Faus ha exposat a l’Auditori de Rectoria de la Universitat d’Anáhuac quins són els pilars estratègics del FC Barcelona per enfortir la vinculació amb els seus seguidors i aconseguir el posicionament com el millor equip del món.

Per la seva part, el doctor Carlos Gómez Palacio y Campos, director de la Facultat de Comunicació d’aquesta universitat, ha fet referència a la importància que aquest premi té en el camp del màrqueting a Mèxic, tot destacant que “el seu propòsit principal és reconèixer el treball estratègic de màrqueting, publicitat i ‘branding’ que fan les empreses líders per guanyar-se la preferència dels consumidors, ocupar un lloc privilegiat a les seves ments i establir vincles emocionals amb ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut