Cinc equips poden guanyar aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya

Cinc equips poden guanyar aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya

Cinc equips del futbol formatiu del FC Barcelona aspiren a convertir-se en Campions de Catalunya per primera vegada en una mateixa temporada El Femení A pot aconseguir un triplet històric si guanya la Copa de la Reina i la Copa Catalunya

Qui sembra recull i el planter del Barça segueix donant fruits. Aquesta temporada 2012/13 el futbol formatiu ha conquerit catorze títols: dotze equips masculins i dos de femenins han aconseguit les seves respectives Lligues.

El planter, disposat a fer història al Campionat de Catalunya

El nombre de títols pot augmentar aquest cap de setmana amb el Campionat de Catalunya de futbol base que se celebra a Vilanova i la Geltrú. El FC Barcelona hi participarà amb el Juvenil B, el Cadet A, l'Infantil A, l'Aleví A i el Benjamí A. És la primera vegada que cinc equips del planter blaugrana arriben a la fase final d’aquesta competició.

Després de superar ahir el Girona en semifinals a partit únic (3-0), el Cadet A es jugarà el títol amb l’Espanyol el diumenge a les 18 h. El Juvenil B intentarà desfer-se del Badalona A el dissabte a les 19.30 h. Quant a l’Infantil A, s’enfrontarà al Cornellà el mateix dissabte a les 18 h. Finalment, l’Aleví A i el Benjamí A hauran de superar una primera fase aquest divendres i dissabte abans de les finals de diumenge.

Si cada equip del Barça guanya la Copa Catalunya aconseguirà un doblet, ja que tots cinc han estat campions de Lliga aquest any en les seves respectives categories. Un prova més a superar per seguir fent història en una temporada de rècords.

El Femení busca el triplet

Després de revalidar el títol de Lliga, el Femení A espera augmentar el palmarès d’aquesta temporada i aconseguir un triplet històric. El primer repte tindrà lloc aquest diumenge a Las Rozas (11 h), on les noies de Xavi Llorens jugaran la final de la Copa de la Reina contra el CD Transportes Alcaine. El segon repte, la Copa Catalunya.

D’altra banda, el planter del femení també participarà aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Vilanova. Dissabte a les 17.30 h tindrà lloc el partit del Juvenil-Cadet contra l’Espanyol, i diumenge a les 16 h jugarà l’Infantil-Aleví contra el CE Sant Gabriel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut