Finalització del contracte de Mia Ordeig

Finalització del contracte de Mia Ordeig

Mia Ordeig finalitza el vincle contractual amb el FC Barcelona el proper 30 de juny, i el jugador quedarà lliure per vincular-se amb un altre equip. El seu destí serà el CP Vic

El mig defensiu català del FC Barcelona, Josep Maria ‘Mia’ Ordeig, arribarà a la fi del seu contracte amb el Club, i, després de set temporades vestint la samarreta blaugrana, deixarà la disciplina de l’hoquei blaugrana.

Vint títols com a blaugrana

Mia Ordeig va arribar a la disciplina blaugrana la temporada 2006/07 procedent del CP Vic. El mig defensiu osonenc, de 32 anys, ha guanyat vint títols en la seva etapa com a jugador de la secció d’hoquei del FC Barcelona.

Entre els títols més destacats d’Ordeig hi ha cinc OK Lligues (2006/07, 2007/08, 2008/09, 2009/10 i 2011/12), tres Lligues Europees (2007, 2008 i 2010) i tres Copes del Rei (2007, 2011 i 2012) com a títols més destacats. Amb la selecció espanyola, Ordeig ha guanyat també quatre Mundials i quatre Europeus.

Agraïment a la feina

Ordeig ha estat un dels pilars del FC Barcelona d’hoquei patins i sempre ha estat clau en els esquemes de la defensa blaugrana. En una tasca normalment no gaire reconeguda, però molt valorada per tots els tècnics que ha tingut, l’osonenc ha estat una de les claus dels èxits de l’hoquei patins blaugrana.

El Club vol expressar el seu agraïment al jugador per la professionalitat demostrada en les set temporades que ha defensat la samarreta del FC Barcelona i vol desitjar-li sort en el seu futur esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut