Xavi Pascual: “Em sento orgullós de l’equip”

Xavi Pascual: “Em sento orgullós de l’equip”

“Hem tingut caràcter, hem jugat contra un rival de gran nivell i hem fet una bona defensa”, ha comentat el tècnic de Gavà “Estic aquí per guanyar i quedar-me amb la satisfacció d’haver donat més del que podíem no em serveix”, diu Pascual

El Barça Regal ha caigut aquest dimecres contra el Reial Madrid en el cinquè i definitiu partit de la final de la Lliga Endesa. “Tanquem la temporada més dura pel que fa a lesions, hem lluitat fins al final”, ha comentat Xavi Pascual, que ha afegit: “Hem tingut caràcter. Hem jugat contra un rival de gran nivell i hem fet una bona defensa”.

Un dels aspectes clau del partit han estat les pèrdues de pilota i el mal inici de partit dels catalans. “Les pèrdues de pilota ens han condemnat ja que ells han tingut 20 tirs més de camp”, ha explicat Pascual, que ha afegit: “Hem tingut alguns moments dolents a l'inici que ens han penalitzat. Hem tingut problemes a la posició de dos i de quatre”.

Finalment, Pascual ha dit que està molt satisfet i content amb l’actuació dels seus homes. “Estic aquí per guanyar i quedar-me amb la satisfacció d'haver donat més del que podíem no em serveix. Em sento orgullós del meu equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut