La secció d’atletisme, premiada a la Diada de l’Atletisme Català

La secció d’atletisme, premiada a la Diada de l’Atletisme Català

El FC Barcelona va rebre el trofeu al Millor Club Català d'Atletisme en diverses categories i cinc del seus atletes van obtenir premis individuals

La Diada de l'Atletisme Català, organitzada per la Federació Catalana d'Atletisme, es va celebrar a la sala d'actes del Consell Català de l'Esport, i va servir per lliurar premis als clubs, els atletes, els jutges i els entrenadors més destacats de l'atletisme català. Tant el Barça com diversos atletes de la secció d'atletisme van ser guardonats pels mèrits obtinguts a la temporada 2012 a l'aire lliure i a la temporada 2013 de pista coberta.

Van encapçalar l'acte el director general del CCE Sr. Gerard Figueras, el cap de Relacions Institucionals de l’Ajuntament de Barcelona Sr. Xavier Amador, el cap de Relacions Institucionals de la UFEC Sr. Jordi Sans i el president de la Federació Catalana d'Atletisme Sr. Joan Villuendas.

Millor Club Català d'Atletisme

El FC Barcelona va rebre el trofeu al Millor Club Català d'Atletisme en categoria absoluta a l'Aire lliure 2012 i Pista Coberta 2013 tant en homes com en dones, i el premi com a Millor Club a l'aire lliure 2012 en categoria promesa femení i junior masculí.

Els atletes blaugrana que van rebre el premi al Millor Atleta Català van ser: Abdelaziz Merzougui categoria promesa masculí, Claudia Garcia en promesa femení, Dídac Salas en júnior masculí i Cristina Lara en juvenil femení. També van rebre guardons els atletes blaugrana Jordi Sánchez pel rècord de Catalunya en javelina i Francesc Roldán pel seu rècord en 800 m llisos en pista coberta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut