Emir Sulejmanovic s’incorpora al Barça B

Emir Sulejmanovic s’incorpora al Barça B

El pivot, de 204 centímetres, va ser escollit com el millor jugador del prestigiós torneig Ciutat de l’Hospitalet A punt de fer 18 anys, la temporada passada va participar en el primer equip de l’Olimpija Ljubljana

El FC Barcelona, el club Olimpija Ljubljana i el jugador Emir Sulejmanovic han arribat a un acord per a la incorporació del pivot a la disciplina del Club, un cop superi les corresponents proves mèdiques.

El jugador, nascut a Bòsnia i amb passaport finlandès, i el FC Barcelona han tancat un acord per a les tres pròximes temporades (fins a l’acabament de la 2015/16) més dues d’opcionals per part del Club. El jugador tindrà llicència amb el FC Barcelona B, que milita a la LEB Or.

Presència al primer equip de l’Oljmpija Ljubljana

Nascut el 13 de juliol del 1995 a Bòsnia, Emir Sulejmanovic és un pivot de 204 centímetres que va incorporar-se a les categories inferiors de l’Olimpija de Ljubljana la temporada 2011/12. La temporada passada ja va incorporar-se al primer equip del club eslovè, que va guanyar la Copa del seu país, i fins i tot va debutar en un partit de l’Eurolliga, contra el Reial Madrid.

Sulejmanovic va tenir un paper molt destacat en el prestigiós torneig del NIJT Ciutat de l’Hospitalet. Va ser escollit com l’MVP de la competició, amb unes mitjanes de 20 punts, 13,5 rebots i 1,3 taps en els quatre partits disputats amb el conjunt júnior eslovè.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut