El Barça B ja treballa a Torremirona

El Barça B ja treballa a Torremirona

Eusebio ha començat a treballar aquest dissabte a l’estada a Torremirona amb els 20 jugadors disponibles L’objectiu és començar a treballar l’aspecte físic, així com la tècnica i la tàctica per arribar el millor possible a l’inici de temporada

El Barça B ha començat l’estada a Torremirona amb un entrenament vespertí amb els 20 jugadors disponibles. Després de la primera presa de contacte d’aquest divendres, el filial blaugrana ha iniciat la feina de pretemporada en una concentració d’una setmana en unes instal·lacions privilegiades a Navata (Girona).

Treballar els conceptes

Aquests primers dies de feina són fonamentals per l’acoblament dels nous jugadors i també la captació dels conceptes i la idea de joc que proposa Eusebio Sacristán. Cal recordar que dels 20 jugadors, set s’estrenen amb el filial i, per tant, és bàsic iniciar a treballar els automatismes.

L’objectiu d’aquestes primeres setmanes és treballar en conjunt aspectes físics, tàctics i tècnics per arribar al 17-18 d’agost, que és quan començarà la Liga Adelante, amb les millors condicions possibles.

Dobles sessions d’entrenament

L’entrenador i el seu staff tècnic han proposat entrenaments de matí i tarda fins al proper divendres, 19 de juliol, que és quan l’equip tornarà a Barcelona. L’única excepció serà dimarts, que només s’entrenaran al matí ja que disputaran el primer partit amistós davant l’Escala (19 hores, Esport3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut