El Barça B torna aquest divendres de Torremirona

El Barça B torna aquest divendres de Torremirona

La primera setmana de feina a Torremirona ha servit per començar a agafar el to físic i treballar els conceptes tècnics i tàctics El filial tindrà el cap de setmana lliure i la setmana vinent tornarà als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça B torna aquest divendres a Barcelona després de set dies de concentració a Torremirona, on han iniciat la pretemporada 2013/14. Aquesta primera setmana de feina ha estat molt profitosa per als joves jugadors d’Eusebio Sacristán per començar a agafar els automatismes i els conceptes tàctics i tècnics que proposa l’entrenador de La Seca. L’objectiu: configurar un equip sòlid i competitiu tot i l’enorme joventut que té el conjunt blaugrana.

A més, Grimaldo i Juste van seguir fent recuperació de les seves lesions respectives en una atmosfera molt més relaxada en relació amb la resta de companys.

Aquesta convivència ha estat fonamental també per començar a estrènyer vincles com a equip. Fins a vuit jugadors són nous a la plantilla del Barça B: sis han pujat del Juvenil (Pol Calvet, Lucas Gafarot, Samper, Bagnack, Costa i Babunski) i dos són nous fitxatges (Dani Nieto i Adrián Ortolá).

Partit amistós per agafar ritme

El filial va guanyar a l’Escala (0-2) dimarts passat en el primer partit amistós que va servir per analitzar el punt en què es troben els jugadors d’Eusebio. Dos gols de Joan Román van certificar la victòria en un partit que servia per celebrar el centenari del club gironí i que va haver de ser suspès al minut 75 per una forta tempesta. En el partit hi van participar els vint jugadors disponibles, a excepció d’Ortolá, que s’incorporava a l’equip aquell mateix dia.

De 23 a 12 jugadors

El Barça B va iniciar l’estada a Torremirona amb 23 jugadors i l’ha finalitzat amb 12 a causa de la convocatòria d’onze jugadors amb el primer equip per fer la pretemporada conjuntament fins al 29 de juliol. Així, dimecres passat Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintillà, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa i Kiko s’incorporaven amb els homes de Tito Vilanova.

Per la seva banda, el nou porter del filial, Adrián Ortolá, es va incorporar amb els seus companys abans del partit a l’Escala amb permís del Club per haver participat en el Mundial Sub-20 amb la selecció espanyola.

Dilluns tornen a la feina

Eusebio Sacristán donarà festa als seus homes aquest cap de setmana i tornaran als entrenaments dilluns en una sessió matinal a les 9.30 hores. Està previst que dimarts i dijous hi hagi doble sessió d’entrenament de matí i tarda, i dimecres i divendres només al matí.

Els blaugranes tenen el proper partit amistós el 31 de juliol a Palafrugell davant del Llagostera (20 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut