Berga acull les penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya

Berga acull les penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya

El passat diumenge dos-cents penyistes es van aplegar a la capital del Berguedà El directiu Josep Ramón Vidal-Abarca va representar el Club en l’acte

Aquest diumenge, just acabada la Patum, Berga seguia de festa, ja que la penya de la població celebrava el seu 40è Aniversari i acollia la XXII Trobada de Penyes del Bages, el Berguedà i la Cerdanya. Josep Ramón Vidal-Abarca, directiu de l’Àrea Social i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, van ser els representants del Club en aquesta trobada.

Rua d’estandards i moment emotiu

A les dotze del migdia es va donar el tret de sortida a la tradicional rua d’estandards pels carrers del casc antic de la capital del Berguedà. La desfilada va finalitzar al monument commemoratiu de la VII Trobada Mundial de Penyes que es va celebrar a Berga l’any 1983. El moment més entranyable fou quan es va descobrir de nou, just després d’haver-se restaurat.

Acte seguit, el president de la Penya Blaugrana de Berga, Josep Aranda, va donar la benvinguda a tots els assistents. Ramon Bajona, Regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Berga, va felicitar a tots els barcelonistes. Finalment, Pau Vilanova, va voler felicitar públicament Ramon Burniol, delegat del Consell Consultiu de Penyes, per la tasca feta al capdavant de les penyes de la zona, i li desitjava bona sort, com a president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Bages, Berguedà i Cerdanya.

Els actes a l’aire lliure es van tancar amb l’entrega dels records commemoratius a les penyes assistents.

Tradició de Trobades

Just abans del dinar de celebració, Josep Aranda va destacar la feina que van fer els fundadors de la penya, i que seguiria amb la voluntat de seguir amb el seu esperit i fer Barça en el territori. Tot seguit, Ramón Burniol va destacar que el Bages, Berguedà i la Cerdanya presumeix de ser la zona on s’han celebrat més trobades mundials, essent un total de 7. A més, se n’ha celebrat al menys una en cada comarca de la zona.

Per acabar, Josep Ramón Vidal-Abarca no va voler perdre l’oportunitat de felicitar la penya de Berga, i totes les assistents, per mantenir l’esperit barcelonista en una zona on hi té un vincle especial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut