Jordi Cardoner presideix la 24a Trobada de Penyes del Vallès

Jordi Cardoner presideix la 24a Trobada de Penyes del Vallès

La Penya Blaugrana Vall de Tenes organitza la 24a Trobada de Penyes del Vallès, presidida pel vicepresident del club Jordi Cardoner

La Penya Blaugrana Vall de Tenes, que comprèn la unió de quatre municipis –Bigues i Riells, Santa Eulalia de Ronçana, Lliça d’Amunt i Lliçà d’Avall–, ha organitzat la 24a Trobada de Penyes del Vallès en un acte que ha reunit més de 270 barcelonistes i ha comptat amb la presència de 25 penyes.

L’acte d’aquest diumenge ha tancat unes jornades barcelonistes que van començar divendres al Centre Cívic de Santa Eulàlia de Ronçana. Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, ha representat el club blaugrana en la Trobada que s’ha celebrat a Bigues i Riells. Allà, la Penya Solera Barcelonista Castellar del Vallès –l’organitzadora de l’any passat–, i la Penya Blaugrana Vall de Tenes s’han intercanviat els estendards, i s’han fet els lliuraments de records als assistents.

Visita a Lliçà d’Amunt

La jornada s’ha traslladat a Lliçà d’Amunt, on un ball de gitanes ha donat pas al dinar. Josep Seguer i Ramon Alfonseda, exjugadors del FCB i membres de l’ABJ, i Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, han acompanyat Jordi Cardoner en un dinar popular.

Un cop finalitzat el dinar, els assistents han homenatjat Josep Seguer i 11 penyistes més de la PB Vall de Tenes. Per concloure l’acte s’han lliurat els corresponents records a les autoritats assistents: Ignasi Simón Ortoll (alcalde de Lliçà d’Amunt), Joaquim Brustenga i Etxauri (alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana), Joan Giménez (delegat del Consell Consultiu de Penyes del Vallès Occidental) i Jordi Juan Bosque (President de la Penya Blaugrana Vall de Tenes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut