Congrés i Trobada Mundial – Festa Barça 2013

Congrés i Trobada Mundial – Festa Barça 2013

Les penyes ja poden efectuar la inscripció per a totes les activitats que tindran lloc els dies 31 de juliol, 1 i 2 d’agost Les sol•licituds es faran via formulari

Ja estan obertes les inscripcions per al Congrés i Trobada Mundial de Penyes dins de la Festa Barça 2013, que tindrà lloc els dies 31 de juliol, 1 i 2 d’agost. D’aquí fins el 24 de juliol podeu sol·licitar acreditacions pel Congrés, inscriure-us als àpats i activitats de la Trobada, i sol·licitar fins a 4 invitacions per penya per al Trofeu Joan Gamper, així com també efectuar la reserva d’hotel.

Congrés Mundial de Penyes

Aquest any totes les sol·licituds han d’arribar via formulari. Des d’allà quedaran reservades totes les activitats a les quals s’inscriu la penya durant els tres dies de la Festa Barça. Caldrà introduir la clau, codi personal i credencial de la penya, un e-mail i telèfon de contacte.

Per al primer dia del Congrés us podreu inscriure també al dinar de treball de dijous, que tindrà un preu de 10€ per persona. Per al segon dia, també quedarà oberta la sol·licitud per al dinar de gala del divendres, amb un preu de 28€ per persona.

Festa Barça

Dins del mateix formulari, podreu fer la petició per les acreditacions per poder accedir a la Festa Barça. A més, cada penya podrà inscriure fins a un màxim de dues persones per al Torneig d’Escacs, dirigit a socis i penyistes, que tindrà lloc el dia 31 de juliol.

D’altra banda, l’1 d'agost a la tarda es celebrarà el II Torneig de Cartes de “Botifarra”. La inscripció té un cost de 10€, que inclou el sopar popular del mateix dia 1 a la carpa de la Festa Barça. Cada penya podrà inscriure fins a un màxim de 4 parelles, ja que les places són limitades. A més, per al sopar popular, la resta de penyistes també s’hi podran inscriure.

Els més joves podran participar un any més al Torneig Penyes Futbol Games, que es celebrarà el dia 2 d’agost a la tarda, abans del partit del Gamper

Allotjament

FCB Viatges, a més també posa a disposició dels penyistes una sèrie d’hotels a preus assequibles, tant a la Ciutat Comtal, com a Sant Just Desvern. D’aquesta forma facilitem la vostra estada durant unes jornades penyístiques que seran inoblidables, en el marc de la Festa Barça 2013.

[[BOTOVERMELL::Inscripcions++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formcongrespenyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut