Finalitza la càrrega del cens

Finalitza la càrrega del cens

Fins a finals de juliol s’obre el període de validació de dades

Una vegada ha finalitzat el període per poder entregar el cens de penyista de totes les Penyes oficials del FC Barcelona, us informem que hem procedit a la càrrega de tots els vostres penyistes que tenien completes totes les dades obligatòries. Així, les penyes podreu accedir a la OAP Online per veure els vostres llistats. Us recordem que podeu accedir a la OAP Online a través del web de Penyes o mitjançant aquest enllaç:

[[BOTOVERMELL::OAP On Line++::https://serveis.fcbarcelona.cat/registrounico/TramitesOnlinePenyas/faces/Entrada.jspx?_afrWindowMode=0&IDIOMA=ca&_afrLoop=2570650878957000&_adf.ctrl-state=vtxv0q1vr_4::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Per entrar, només necessitareu la clau i el PIN de la vostra penya.

Per altra banda, i una vegada carregats els censos, comencem el següent procés de cara a l’edició del carnet de penyista, el qual es presentarà al Congrés Mundial de Penyes que es celebrarà dies 1 i 2 d’agost.

Afegir/eliminar penyistes del cens

En primer lloc, totes les penyes tindreu un termini per tal d’acabar de perfilar el vostre cens de penyistes. Aquest període, que s’estén del 16 al 31 de juliol el podeu aprofitar per afegir/eliminar penyistes mitjançant la OAP Online. En cap cas s’acceptaran Excels per introduir o modificar dades de penyistes.

Us recordem que al llistat de penyistes heu d’incloure també als membres de la junta directiva de la Penya per tal de tenir les dades per la realització del carnet.

Afegir número ordre penyista dins de la penya

Una vegada tingueu el registre dels vostres penyistes correcte a l’eina online, i també durant aquest període, podreu afegir el número d’ordre dels penyistes dins de les vostres penyes.

Per poder fer-ho hem obert dues vies:

1. Podreu fer-ho directament a la OAP Online, afegint el número de cada penyista a la seva fitxa.

2. Podreu descarregar-vos automàticament el llistat complet dels vostres penyistes a l’OAP Online mitjançant una nova funció habilitada que permet descarregar aquest llistat en format Excel. Una vegada descarregat, podreu omplir/actualitzar la columna dedicada a aquest ordre de penyista. Aquest llistat actualitzat ho haureu d’enviar només a l’adreça de correu electrònic censpenyistes@fcbarcelona.cat. Nosaltres actualitzarem aquesta informació directament a la base de dades.

Si us plau, si feu servir aquest darrer sistema, són molt importants dues qüestions:

No es podrà afegir informació extra en aquet Excel, ni afegir/eliminar penyistes. L’eina de càrrega només tindrà en compte a l’hora d’actualitzar la informació el número d’ordre dels penyistes. Per tant, qualsevol canvi a l’arxiu invalidaria aquest procés i no podríem afegir aquest número d’ordre per l’edició del carnet.

L’arxiu s’ha d’enviar únicament a la nova adreça de correu electrònic creada per aquest procés (censpenyistes@fcbarcelona.cat). És molt important que no envieu l’arxiu a cap altra adreça, ja que podria no arribar a temps al destinatari final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut