Sorteig Llotja Oberta Camp Nou 2013/14

Sorteig Llotja Oberta Camp Nou 2013/14

El passat dijous 25 de juliol es va celebrar a la Sala de premsa del Camp Nou el sorteig davant notari per escollir els nous socis del FC Barcelona que podran assistir a la Llotja Oberta del Camp Nou durant la temporada 2013-14.

Mitjançant un procés informàtic que garanteix la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del Club de caràcter aleatori i oferint una igualtat d’oportunitats per a tots els socis elegibles, s’han extret un total de 510 números, dels quals 85 han estat designats com a guanyadors i els altres 425 han estat designats com a suplents.

Et convidem a la Llotja Oberta Camp Nou  

Cada partit de Lliga de la temporada 2013/14 els cinc socis guanyadors (un d’ells soci senador) i cinc acompanyants podran presenciar un partit de futbol des de la Llotja Presidencial de l’Estadi*.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors i anirà publicant mensualment qui són els afortunats que assistiran als partits que s’han de jugar en el transcurs d’aquell mes.

Els socis més petits també podran assistir a un partit de la LLotja Oberta

També s'ha procedit al sorteig de 10 places per assistir a Llotja Oberta Júnior pels socis més petits, de 16 a 18 anys, que podran assistir al partit de Lliga FCB - Villarreal que està previst disputar el cap de setmana del 14 -15 de desembre de 2013.

Llistat de partits sortejats

FC Barcelona - Llevant
FC Barcelona - Sevilla
FC Barcelona - Reial Societat
FC Barcelona - Valladolid
FC Barcelona - Espanyol
FC Barcelona - Granada
FC Barcelona - Elche
FC Barcelona - Màlaga
FC Barcelona - València
FC Barcelona - Rayo Vallecano
FC Barcelona - Almeria
FC Barcelona - Osasuna
FC Barcelona - Celta de Vigo
FC Barcelona - Betis
FC Barcelona - Ath. Club Bilbao
FC Barcelona - Getafe
FC Barcelona - At. Madrid

 

*El sorteig de la Llotja Oberta Júnior ha donat 10 socis guanyadors (amb edats compreses entre els 16 i els 18 anys) que podran assistir al partit de Lliga FCB - Villarreal.

*El partit FCB- Real Madrid ha quedat exclòs del sorteig per compromisos institucionals.

 

[[BOTOGRIS::GUANYADORS LLOTJA OBERTA 2013-14++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/061/487/original/LlotjaOberta201314.v1375426455.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut