Nova gespa per al Miniestadi

Nova gespa per al Miniestadi

S’ha instal·lat herba procedent de Bordeus, la mateixa que hi ha al Camp Nou, i s’ha aprofitat per canviar el sistema de rec i millorar el substrat del terreny

Aquest dijous el Miniestadi viurà el primer partit de la temporada 2013/14. Serà l’amistós que enfrontarà el Barça B amb el Lleida (21 hores) i servirà per estrenar la nova gespa que s’hi ha instal·lat les últimes dues setmanes. El Club ha volgut donar el màxim de qualitat al terreny de joc que utilitza el filial blaugrana i és per això que ha plantat gespa procedent de Bordeus, que té les mateixes característiques que la que hi ha al Camp Nou.

Fins ara la gespa que hi havia instal·lada al Mini era de l’Estadi, que s’havia reutilitzat quan es va canviar fa uns anys. Darrerament estava contaminada per una herba invasora que feia que el comportament de la pilota i l’estabilitat dels jugadors no fos uniforme.

Aprofitant el canvi de gespa s’han fet modificacions en el sistema de rec i també s’ha millorat el substrat del terreny per donar la màxima planimetria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut