El FC Barcelona potencia la venda d’entrades als llocs turístics

El FC Barcelona potencia la venda d’entrades als llocs turístics

Les FCBotigues i els punts d’informació turística de Barcelona són alguns dels llocs on es poden comprar entrades per al partit de Lliga contra el Llevant

Aquest diumenge el FC Barcelona estrena oficialment la temporada 2013/14 amb la disputa del primer partit de Lliga. Serà al Camp Nou, a partir de les 19 hores, quan rebrà la visita del Llevant. Com que el primer partit coincideix en plenes vacances d’estiu el FC Barcelona ha volgut potenciar la venda d’entrades en aquells llocs on al llarg d’aquests mesos hi ha més afluència de turistes, ja sigui dins de la ciutat de Barcelona com a altres punts de Catalunya.

D’aquesta manera, el Club ha iniciat diferents accions que com és la venda d’entrades a les FCBotiges, als punts d’informació turística de Barcelona i als ‘stands’ especials situats a La Roca Village i als Mundials de Natació celebrats fa pocs dies a la ciutat. A més ha instal·lat vinils publicitaris a les cabines de Turisme de Barcelona.

Durant el Trofeu Joan Gamper el FC Barcelona ja va reforçar la venda d’entrades en indrets turístics, i ho farà també de cara a la Supercopa d’Espanya.

En el cas del partit contra el Llevant, els preus de les entrades van dels 47 als 149 euros, i els socis del FC Barcelona tenen un descompte del 20%.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut