El Barça B s’enfronta al Lugo al Mini

El Barça B s’enfronta al Lugo al Mini

El filial buscarà la primera victòria de la temporada al Mini davant el Lugo aquest dissabte (21 hores, Esport3) El Barça B arriba a aquest partit amb les bones sensacions deixades davant el Mirandés tot i la derrota

El Barça B s’estrena aquest dissabte (21 hores, Esport3) al Mini, on s’enfrontarà al Lugo en la segona jornada de la Liga Adelante. El filial competirà per aconseguir els tres primers punts del campionat després d’haver deixat bones sensacions dissabte davant el Mirandés a pesar de la derrota final.

Els blaugranes es trobaran davant un equip que va fer una gran temporada l’any passat a les ordres de Quique Setién. Els gallecs van finalitzar a l’onzena plaça després d’haver pujat de la Segona Divisió B.

Duel d’estils similars

Barça B i Lugo lluitaran aquest dissabte per aconseguir el control del joc, cosa que passa per fer-se l’amo de la possessió de la pilota. Tots dos equips basen el seu joc a portar la iniciativa i serà un duel molt bonic per veure quin dels dos ho aconsegueix.

L’equip gallec no va posar les coses fàcils als blaugranes la temporada passada. El filial va haver de remuntar un gol a Lugo per obtenir la victòria a la primera volta (1-2) i la tornada al Mini va acabar amb empat (2-2).

El Mini ha de ser un fortí

El Barça B vol fer-se fort a casa i aquest dissabte tindrà la primera oportunitat per demostrar-ho. El Mini ha de fer un paper important aquesta temporada; i és que aquests jugadors tan joves necessitaran l’alè de l’afició blaugrana per seguir amb la seva progressió professional i buscar acabar a la posició més alta possible a la classificació final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut