El campió d’Àsia, primer rival a la Superglobe

El campió d’Àsia, primer rival a la Superglobe

El Barça d’handbol debuta a la Superglobe davant l’Al-Rayyan de Qatar, a la jornada inaugural del mundial de clubs

Diumenge a les 14 h (hora de Barcelona) el Barça d’handbol inicia el seu camí a la Superglobe 2013 davant l’Al-Rayyan de Qatar. Els blaugranes, enquadrats en el Grup B de la competició, cerquen el primer triomf en el seu debut al mundial de clubs.

Amb ganes del primer títol

El Barça arriba a la Superglobe amb l’objectiu d’aconseguir un títol que encara no té al seu palmarès. Aquest fet no ha passat per alt a Pascual i els seus homes, que han treballat aquesta pretemporada per arribar en òptimes condicions a la cita de Qatar.

Els blaugranes han desplaçat a Doha, seu de la Superglobe, els 16 jugadors que conformen el primer equip i tots estan en condicions d’afrontar el debut al mundial de clubs.

Malgrat que els rivals no són coneguts, el Barça d’handbol està enquadrat en el grup dels campions d’Àsia, Àfrica i Amèrica, l'Al-Rayyan, l'Etolie Sportive i el Taubate.

A l’altre grup, l'Hamburg, l'El-Jaish, l'Al-Sadd (QAT) i el Sydney University HC cercaran també una plaça a les semifinals.

El rival

L'Al-Rayyan de Qatar és un club poliesportiu que compta amb diverses disciplines, entre les quals hi ha l’handbol, el futbol i el bàsquet. Arriben a la Superglobe 2013 en ser els actuals campions d’Àsia.

L'Al Rayyan va vèncer a la final de la Champions d’handbol d’Àsia l'Al-Ahly dels Emirats Àrabs per 26 a 24. Els de Qatar competeixen en els darrers anys contra l’Al-Sadd pel domini de la Lliga qatariana d’handbol.

Entre els seus jugadors més destacats hi ha el lateral moldau Butenko, el central rus Filippov i l’exporter del Teucro, el croat Bozic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut