Un enfrontament històric

Un enfrontament històric

El Barça B s’enfronta aquest dissabte al Saragossa en un partit inèdit en tota la història dels dos equips Els homes d’Eusebio Sacristán buscaran la segona victòria consecutiva al Mini davant la seva afició

El filial blaugrana jugarà aquest dissabte (21 hores / Esport 3) davant del Saragossa, un històric de Primera Divisió que, tot i no haver aconseguit guanyar a la Lliga Adelante, posarà les coses molt difícils al filial blaugrana. El conjunt aragonès, entrenat per Paco Herrera, ha empatat els dos partits d’aquest principi de Lliga, contra l’Hèrcules (1-1) i contra el Mirandés (0-0), la passada jornada.

Els homes d’Eusebio Sacristán buscaran la segona victòria consecutiva a la Lliga, i també la segona al Mini, després de guanyar (2-1) el Lugo la setmana passada amb gols de Joan Román i Espinosa.

Aquest serà el primer partit a la història entre els dos equips, ja que no han coincidit mai a la Segona Divisió. Així doncs, per als amants de les dades curioses, el partit d’aquest dissabte al Miniestadi serà un enfrontament històric.

Edu Bedia i Adama són baixa

El tècnic Eusebio Sacristán no podrà comptar amb Edu Bedia i Adama Traoré, que són baixa per lesió. El càntabre té una lesió muscular al recte anterior de la cama dreta, mentre que Adama té una contusió al turmell dret que li impedirà estar disponible els propers dies.

Qui sí que pot debutar és Denis Suárez, l’últim fitxatge blaugrana, després d’una setmana d’entrenaments amb els seus companys. A més, la baixa d’Edu Bedia obre una porta al mig del camp blaugrana que podria aprofitar el gallec.

Tres jugadors amb passat blaugrana al Saragossa

Tot i que la temporada passada va arribar a haver-hi fins a set exblaugranes a les files del Saragossa, aquest any encara hi ha tres jugadors amb passat blaugrana: Abraham Minero, Paco Montañés i Víctor Rodríguez.

Abraham Minero, nascut a Granollers, va jugar al filial blaugrana la temporada 2010/11 un total de 24 partits. Aquesta temporada ha jugat els dos partits de Lliga complets i ha vist una targeta groga.

Paco Montañés, natural de Castelló, també va jugar al Barça B la temporada 2006/07. Després va passar pel Vila-real B, l'Ontinyent i l'Alcorcón, abans de recalar al Saragossa la temporada passada. Montañés també ha jugat els dos partits de Lliga complets.

Víctor Rodríguez, nascut a Barcelona, va passar quatre anys al futbol formatiu blaugrana, des de l’Aleví a l’Infantil. El ràpid extrem barceloní també ha jugat els dos partits complets i ha vist una targeta groga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut