La setmana de la Supercopa Asobal

La setmana de la Supercopa Asobal

Els blaugranes preparen a consciència el primer títol estatal de la temporada davant el Naturhouse La Rioja

Després de proclamar-se campions del món, el Barça d’handbol canvia el xip i enfoca la preparació del primer títol estatal de la temporada 2013/14, la Supercopa Asobal. Els blaugranes la juguen en qualitat de campions de Lliga i el Naturhouse ho fa com a subcampió de Copa de la passada temporada.

Afinar detalls

Els blaugranes tenen cinc sessions d’entrenament abans de la disputa de la Supercopa, divendres a les 20 h a Valladolid. Cinc sessions que serviran per afinar els detalls de l’enfrontament davant els de La Rioja.

El Barça d’handbol havia fet una gran part del volum del treball de pretemporada per afrontar la Superglobe i ara afina els detalls per assolir el primer títol estatal de la temporada.

La feina setmanal

Cinc són les sessions que Pascual i el seu cos tècnic han preparat per a aquesta setmana. Una sessió diària de treball, quatre a Barcelona i una el mateix dia de partit a Valladolid, serà el gruix de la feina preparatòria.

A més del treball a la pista, dijous abans de marxar cap a Valladolid els blaugranes atendran els mitjans en roda de premsa. També a Valladolid, dijous a la tarda Pascual participarà en la roda de premsa oficial prèvia a la Supercopa.

Dijous a la nit serà l’hora de la tradicional Gala Asobal, que dóna el tret de sortida a la competició de l’handbol estatal. A la Gala, Saric, Juanín, Tomás i Rutenka rebran el guardó per formar part del set ideal de la passada temporada. A més, Lazarov rebrà el Trofeu per ser el jugador amb més minuts disputats la temporada 12/13 i Viran Morros serà escollit millor defensor de la Lliga 12/13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut