Eusebio: “Estem preparats per afrontar aquest partit”

Eusebio: “Estem preparats per afrontar aquest partit”

El Barça B encara el partit davant el Reial Madrid Castella de diumenge (12 hores) amb concentració i tensió per buscar la victòria El filial ha recuperat els internacionals Babunski, Dongou i Sergi Gómez per a aquest partit

El Barça B ha fet aquest divendres el penúltim entrenament abans de l’enfrontament d’aquest diumenge (12 hores, Canal Plus) contra el Reial Madrid Castella al Miniestadi. Eusebio Sacristán ha preparat a consciència els seus jugadors amb vista a un dels partits més especials de la temporada.

Estem preparats per afrontar aquest partit, són molt atractius. No hem de mirar la situació en què arribem els dos equips. El Castella té molt bons jugadors i hem d’afrontar el partit amb concentració i tensió”, ha explicat Eusebio aquest divendres.

Experiència i control dels nervis

Un dels aspectes més importants per a l’entrenador blaugrana és saber portar el ritme del partit i controlar totes les situacions. “El nostre missatge als jugadors és que controlin l’emoció i que juguin amb tranquil·litat. L’excitació et pot portar al nerviosisme. Hem de jugar amb tensió però amb serenitat per poder prendre bones decisions”, ha comentat el de La Seca.

“Tenim una base principal de jugadors amb experiència a la categoria i tenen coneixement de la manera que juguem”, ha afegit Eusebio.

El Mini, clau

La temporada passada, un Mini pràcticament ple va ajudar el Barça B a remuntar un gol inicial del Reial Madrid Castella per acabar enduent-se la victòria. Aquella va ser una de les tardes més recordades de l’any i Eusebio vol tornar a reviure-la. “L’any passat hi va haver un gran ambient al Mini que ens va portar a aconseguir la victòria. Esperem tornar a reviure aquest ambient aquest diumenge”, ha conclòs el preparador blaugrana.

Els internacionals, a disposició

Eusebio Sacristán ja ha pogut comptar a l’entrenament d’aquest divendres amb tots els internacionals que han estat amb les seves seleccions i que es van perdre el partit davant el Tenerife. Tant Sanabria com Adama (sense alta mèdica), però, s’han exercitat avui amb el Juvenil A, i Edu Bedia ha fet treball amb el filial però encara sense l’alta.

Així doncs, Sergi Gómez torna després de jugar un partit complet amb la selecció espanyola sub-21 davant d’Àustria; Sanabria va jugar 24 minuts en la victòria del Paraguai davant Bolívia; Babunski, tot i no jugar en el primer partit amb Macedònia contra Gal·les, va sortir de titular davant Escòcia, i el davanter Dongou no va jugar cap minut en el compromís del Camerun davant Líbia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut