FC Barcelona – BM Ciudad Encantada: Inici encantador (41-21)

El Barça d’handbol s’estrena a l’Asobal amb una victòria còmoda sobre el BM Ciudad Encantada i sensacions immillorables El partit ha significat el debut al Palau blaugrana de les tres noves incorporacions de la temporada: Lazarov, Karabatic i Saubich

El Barça d’handbol s’ha estrenat a la Lliga Asobal amb una còmoda victòria sobre el BM Ciudad Encantada. Els homes de Xavi Pascual, molt seriosos en defensa, s’han mostrat molt superiors al conjunt de Conca, entrenat pel mític Zupo Equisoain. El partit també ha significat l’estrena al Palau Blaugrana de les tres noves incorporacions del conjunt blaugrana: Kiril Lazarov, Nikola Karabatic i Joan Saubich.

Carta de presentació brillant

Totes les apostes donen el Barça d’handbol com a favorit en totes les competicions domèstiques d’enguany. L’únic cert és que els partits es guanyen a la pista, i això és el que han volgut demostrar els homes de Xavi Pascual des del primer partit de Lliga. Una excel·lent defensa ha permès mantenir la porteria a zero fins al minut 10 de la primera meitat. En atac, Rutenka, Sorhaindo i Entrerrios han acompanyat anotant els primers gols de la temporada. El parcial de 7 a 1 dels primers 12 minuts resultaria definiu per al desenllaç del partit.

Debut de Lazarov i Karabatic

El sistema de rotacions de Xavi Pascual ha permès veure en acció les noves incorporacions, Karabatic i Lazarov, a l’equador de la primera meitat. L’estrena no ha pogut ser més positiva. Lazarov s’ha sumat al festival ofensiu. Dos gols seus consecutius han ampliat les diferències al marcador. Mentrestant, al darrere, Saric era un mur per als jugadors del Ciudad Encantada. Als 20 minuts de la primera meitat només havia rebut dos gols. El marcador a la mitja part ha estat de 21 a 7.

Apareix Sterbik i Sorhaindo remata

La segona meitat ha confirmat tot el que s’ha vist durant la primera. Tot i una mínima reacció dels visitants en els primers minuts de partit, els blaugranes han superat de nou la defensa rival amb facilitat i s’han mostrat efectius en defensa. La segona meitat ha dut Arpad Sterbik, un altre mur, a la porteria blaugrana.

En atac, les aparicions de Rutenka, amb llançaments des de 7 metres, i les espectaculars aparicions de Sorhaindo i Noddesbo a la línia de sis han rematat un rival que, malgrat la derrota, ha deixat clara la seva capacitat de lluita i esforç. El pivot francès, amb cinc gols, s’ha mostrat com l’arma ofensiva més efectiva dels de Xavi Pascual.

Aquesta victòria deixa al capdamunt de la classificació el FC Barcelona en aquesta primera jornada de Lliga, i és un avís als rival que veuen com la solidesa blaugrana és transformada sobre la pista en bon joc i espectacle. Un espectacle del qual han gaudit al Palau Blaugrana fins a 2.470 espectadors.