El dia de la Mercè, lliurament de les insígnies d’or

El dia de la Mercè, lliurament de les insígnies d’or

El dimarts 24 de setembre, coincidint amb l’aniversari del Camp Nou, el president Sandro Rosell i el vicepresident Jordi Cardoner entregaran la insígnia d’or als socis que compleixen 50 anys

El dimarts 24 de setembre, festivitat de la Mercè, el FC Barcelona celebrarà diversos actes coincidint amb la commemoració del 56è aniversari de la inauguració del Camp Nou.

Entre els actes previstos per aquest dia s’oficiarà a les 10,30 hores, la Santa Missa, a la Sala Roma, situada a la tribuna de l’Estadi, entrant per a la porta 19 de la tribuna de l’Estadi.

La jornada continuarà amb el tradicional lliurament d’insígnies d’or als socis i sòcies del FC Barcelona que compleixen 50 anys al Club. L’acte se celebrarà a l’Auditori 1899, situat al Camp Nou, i començarà a les 12 hores, tot i que a partir de les 11 hores ja estarà obert per rebre els socis i acompanyants. El president Sandro Rosell i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, seran els encarregats de fer l’entrega de les insígnies.

El dia de la Mercè, festivitat a Barcelona, finalitzarà amb el partit de Lliga al Camp Nou entre el Barça i la Reial Societat, a partir de les vuit del vespre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut