Espanya - Argentina, la final del Mundial

Espanya - Argentina, la final del Mundial

Els quatre representants del FC Barcelona seran a la final del Mundial d'hoquei patins que es disputarà aquest dissabte a Angola (22.15 h, Teledeporte) Espanya i l'Argentina repetiran la final que ja van protagonitzar en les edicions del 2009 i el 2011

Espanya-Argentina serà la final del Campionat del Món d’hoquei sobre patins que es disputa a Angola aquest dissabte a les 22.15 hores (Teledeporte). D’aquesta manera, els quatre blaugranes participants en la competició (Sergi Fernández, Gual, Barroso i Matías Pascual) es troben a només un pas de guanyar el Mundial.

Fàcil per a Espanya, d'infart per a l’Argentina

La selecció espanyola no ha trobat oposició davant la selecció de Xile, la qual ha golejat per 7-0 amb dianes d’Adroher, Bargalló, Gil, Toni Pérez, Gual, Selva i Torner. A la mitja part, el marcador ja indicava un contundent 3-0. El porter culer Sergi Fernández ha tornat a tenir una actuació molt lluïda.

En canvi, l’Argentina del blaugrana Matías Pascual ha necessitat una pròrroga per desempallegar-se de Portugal. El partit, igualadíssim, havia acabat amb empat a zero. Al temps extra ha decidit el gol d’or de Nicolia. L’albiceleste es classificava així per a la gran final d’aquest dissabte, una reedició de les del 2009 i el 2011.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut