Eusebio: “Continuo estant molt content amb l’actitud dels jugadors”

Eusebio: “Continuo estant molt content amb l’actitud dels jugadors”

Eusebio Sacristán es va mostrar satisfet amb l’actitud, el treball, el sacrifici i el compromís dels seus jugadors tot i la derrota davant el Mallorca (0-1) El Barça B va cedir els tres primers punts a casa després de tres victòries consecutives

El Barça B no va poder fer bona la ratxa de tres victòries consecutives al Miniestadi i va cedir els tres primers punts a casa davant del Mallorca (0-1). Els balears, després d’un inici de Lliga irregular, ara encadenen quatre partits sense perdre. Els de José Luis Oltra van mostrar molt d’ofici i amb un gol de Víctor Casadesús es van emportar els 3 punts a les illes.

“En el primer temps hem sortit bé, però després ens hem trobat dificultats amb la defensa avançada i sense espais entre línies. Al descans hem corregit algunes coses tot i que ens faltava una mica de fluïdesa. Però just quan millor estàvem, quan més controlat ho teníem, ha arribat el gol d’ells”, va explicar Eusebio a la roda de premsa després del partit.

“Després del gol hem tingut una mica de precipitació, crec que si haguéssim seguit insistint en allò que estàvem fent hauríem tingut més a prop l’empat o la victòria. De totes maneres, segueixo estant molt content amb l’actitud dels jugadors, amb el seu treball, el seu sacrifici i el seu compromís”, va afegir l’entrenador blaugrana.

Satisfet amb el debut de Sanabria

El tècnic de La Seca també va tenir paraules d’elogi cap a Sanabria, que va debutar de manera oficial al Barça B davant el Mallorca. “L’he vist amb ganes, ens faltava un home d’àrea i ha tingut la intenció de fer el que li demanàvem. De totes maneres, és molt jove i necessita temps”.

“Va bé que Tonny viatgi amb el juvenil a Glasgow, que jugui un partit de Champions i que gaudeixi. Això sí, tenim l’avantatge que el següent partit és el diumenge i des de dimecres podrà estar entrenant-se amb nosaltres per preparar-lo”.

Setmana per preparar Ponferrada

Aquesta setmana l’equip té un pla d’entrenaments de cinc dies per preparar el partit de diumenge vinent davant la Ponferradina a El Toralín (17 hores). Dimarts serà el seu dia de descans i dimecres s'entrenaran a les 17 hores. Dilluns, dijous, divendres i dissabte les sessions preparatòries tindran lloc al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut