Un Gamper amb escut

Un Gamper amb escut

La PB Chicho Sibilio va inaugurar l’escut abans del Barça- Santos La penya dominicana es va desplaçar amb motiu del Congrés i la Trobada Mundial

Després de tres dies d’intensa activitat a les instal·lacions del FC Barcelona, la Penya Barcelonista Chicho Sibilio va tenir un motiu més de celebració. Just abans del partit del Trofeu Joan Gamper entre el Barça i el Santos, la penya dominicana inaugurava l’escut a la façana de l’Estadi.

El directiu de la Comissió Social de l’àmbit internacional del FC Barcelona, Josep M. Barnils, i Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, van assistir a aquest emotiu esdeveniment. La delegació dominicana, encapçalada pel seu president, Jose Manuel Vargas, comptava amb deu persones, i havia participat activament en tots els actes del Congrés i la Trobada Mundial dins la 2a Festa Barça, entre el 31 de juliol i el 2 d’agost. També hi era present el delegat del Consell de Penyes per la zona Món, Toni Freire.

El colofó va arribar amb la golejada dels de Tata Martino al Santos, en què els blaugranes es van endur el Trofeu Joan Gamper per 8-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut