A la Supercopa, en metro

A la Supercopa, en metro

El Club farà una aportació de caràcter excepcional de 30.000 euros per ajudar a finançar el cost d’allargar l’horari del metro per poder afrontar la demanda d’usuaris

El FC Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona han assolit un acord per garantir la mobilitat en transport públic amb motiu del partit de la Supercopa d’Espanya de Futbol, que es disputarà el properdimecres 28 d’agost a les 23:00 hores. L’acord preveu que el FC Barcelona farà una aportació de caràcter excepcional de 30.000 euros, que ajudarà a finançar el cost d’allargar l’horari del metro amb l’objectiu que les persones que surtin del Camp Nou puguin disposar del servei de metro per tornar a casa.

La ciutat de Barcelona, a través del seu alcalde Xavier Trias va demanar a la Federació Espanyola celebrar el partit de futbol en una hora més raonable, petició que no es va atendre. L’Ajuntament i el FC Barcelona han mantingut contactes del màxim nivell entre les dues institucions per poder trobar una solució satisfactòria, que s’ha traduït ara en aquesta aportació de caràcter excepcional per part del Club.

El FC Barcelona no té cap competència en la designació dels horaris dels partits, però davant el perjudici que l’horari de les 23:00 hores pot tenir en els seus socis i aficionats ha intentat trobar una solució per poder donar resposta a la necessitat de tenir transport públic més enllà de l’horari habitual establert per l’Ajuntament de Barcelona.

L’alcalde, Xavier Trias, ha agraït la sensibilitat i la predisposició del FC Barcelona per trobar una solució a les necessitats de mobilitat que generarà el partit de Supercopa i ha manifestat que el Club demostra un cop més el seu compromís amb la ciutat i amb la capital de Catalunya. L’Ajuntament de Barcelona destaca la importància de l’acord assolit i reitera la necessitat de seguir treballant conjuntament amb totes les parts afectades per tal d’afrontar un canvi pel que fa als horaris del futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut