Lliga de Campions: entrades per a desplaçaments

Lliga de Campions: entrades per a desplaçaments

Les entrades per a desplaçaments de lligueta de Champions, també per formulari El primer serà per al partit a Glasgow davant del Celtic, del 17 al 18 de setembre

Una temporada més, les penyes podreu sol·licitar entrades per als desplaçaments de la fase de grups de la Lliga de Campions via formulari disponible al web. Cada partit de la lligueta tindrà un formulari independent, així com també unes dates de sol·licitud i recollida específiques.

D’aquesta manera, el Club informa que qualsevol petició rebuda anteriorment, o per qualsevol altre canal, es considerarà no vàlida, i les entrades no seran assignades.

Procediment habitual de repartiment

Com és habitual, s’obrirà un procés de sol·licitud d’un o més dies, segons cada formulari. Un cop tancat, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

El primer, Celtic – Barça

El primer desplaçament de lligueta que seguirà aquest format de sol·licitud d’entrades serà el Celtic – Barça que es jugarà el dia 1 d’octubre al Celtic Park de Glasgow. Hi ha 459 entrades disponibles per a les penyes, i es podran sol·licitar des del 17 de setembre a les 10 h fins al 18 de setembre a les 19 h, mitjançant el formulari que estarà disponible al web.

Caldrà especificar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte, i també s’haurà de facilitar un número de targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

[[BOTOVERMELL::Celtic - FCB++Sol·licita Entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formceltic2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut