Comunicat del FC Barcelona sobre Éric Abidal

Comunicat del FC Barcelona sobre Éric Abidal

El FC Barcelona s’ha posat en contacte amb el jugador i el seu representant per aclarir entre totes dues parts la confusió creada per les seves paraules a ‘L’Équipe’

A continuació reproduïm íntegrament el comunicat del FC Barcelona sobre Éric Abidal:

Davant les declaracions del jugador Éric Abidal al lloc web del diari ‘L’Équipe’, el FC Barcelona s’ha posat en contacte amb el jugador i el seu representant per aclarir entre ambdues parts la confusió creada per la frase “en els mesos que vaig estar malalt el Club no em va pagar”. En aquest sentit, el FC Barcelona aclareix que:

- Totes dues parts confirmen que el Club ha complert degudament amb els compromisos contractuals que mantenia firmats amb el jugador francès.

- Tot i coneixent la recaiguda de la malaltia que va provocar que Éric Abidal se sotmetés a un trasplantament de fetge, el FC Barcelona va mantenir la proposta d'ampliació del contracte, que finalment es va signar, amb un bonus de renovació.

- Quan Éric Abidal va recaure en la seva malaltia, el Club no va exercir l’opció de rescindir el contracte unilateralment, tal com estava signat per totes dues parts. De mutu acord, el FC Barcelona i el jugador van deixar el contracte suspès fins que tingués l’alta mèdica. Durant tot aquest període Éric Abidal va seguir cobrant les mensualitats pactades i, un cop es va reincorporar al primer equip, va percebre la part proporcional de la seva fitxa.

- Amb motiu de la finalització del contracte, el Club i el jugador van signar la liquidació corresponent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut