El primer dia al Camp Nou

El primer dia al Camp Nou

Seguidors del Barça expliquen la història de la seva primera visita a l’Estadi a la ‘Revista Barça’ Explica’ns la teva primera vegada al Camp Nou a través de les xarxes socials utilitzant #PrimerDiaCampNou

Viure el primer partit al Camp Nou és quelcom inoblidable. Tant se val la procedència, el sexe o l’edat per experimentar l’emoció del sentiment del primer dia a l’Estadi. Històries humanes que amaga aquest temple del futbol. La màgia que hi ha darrere d’uns colors, d’una samarreta i d’una afició.

La ‘Revista Barça’ d’agost-setembre de 2013 publica el reportatge ‘Debutar des de la grada’, que recull cinc testimonis que expliquen la primera vegada al Camp Nou. Aquesta publicació narra la història de la primera visita d’en Dominique Lionel a l’Estadi. Fa tres anys, un accident de cotxe va deixar aquest jove belga sense poder caminar i gairebé acaba amb la il·lusió de veure jugar al seu gran ídol, Messi.

El passat 5 de maig de 2013, en una cadira de rodes i amb la companyia de la seva mare, el somni d’en Lionel, com així es fa dir, va convertir-se en realitat. Aquella nit Messi va liderar la remuntada davant el Betis amb dos gols (4-2). El destí va voler que el jove belga visqués en directe una actuació sensacional del crac argentí. La màgia inexplicable de la primera vegada. Un dríbling perfecte als obstacles de la vida.

Recordes la teva primera vegada al Camp Nou?

En Lionel ja ens l’ha explicada. Ara et toca a tu. A través de les xarxes socials pots explicar-nos el primer dia que vas trepitjar l’estadi blaugrana i compartir-ho amb tots els seguidors culers. Recordes contra qui jugava el Barça? Amb qui hi vas anar? Tens fotos? Envia’ns els teus comentaris a través de Facebook, Twitter i Instagram, utilitzant l’etiqueta #PrimerDiaCampNou. En breu recollirem els vostres testimonis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut