Alexis:

Alexis: "Tinc molta confiança"

El davanter xilè, que ha estat titular en 4 partits oficials, agraeix els minuts que li ha donat Tata Martino en aquest inici de temporada

Alexis Sánchez té clara la recepta de l'èxit: la confiança. Així ho ha expressat, en diverses ocasions, durant la roda de premsa prèvia al partit contra Espanya, per explicar el seu bon inici de temporada amb el FC Barcelona.

"La confiança d'un jugador ho és tot ... Si li donen confiança dins un camp, un jugador pot fer moltes coses. Em sento molt bé aquest any, molt còmode i amb molta confiança", ha expressat el jugador de Tocopilla. En aquest sentit, l'arribada del tècnic Tata Martino ha estat clau per al '9 'del Barça: "Em dóna una confiança impressionant que em permet estar més lliure al camp."

En aquest inici de temporada, Alexis Sánchez ha estat titular en tots els partits oficials de Lliga i Supercopa d'Espanya, excepte en el matx contra el València, quan es va quedar fora de la convocatòria conjuntament amb Xavi. El xilè va marcar en el partit de debut a Lliga contra el Llevant (7-0).

Amb Messi ens portem molt bé, dins i fora del terreny de jocXile s'enfrontarà dimarts a la selecció espanyola a Ginebra, en un partit amistós (20 hores). Alexis s'ha mostrat "content" per enfrontar-se a diversos dels seus companys al FC Barcelona. Per al conjunt sud-americà, que té la classificació per al Mundial del Brasil molt ben encarada, el partit serà un repte complicat, ja que dels últims 9 enfrontaments contra Espanya n’ha empatat un i n’ha perdut la resta.

En la roda de premsa celebrada a Ginebra, Alexis també ha parlat de la seva relació amb Leo Messi. "Ens portem molt bé, dins i fora del terreny de joc", ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut