Sandro Rosell, reelegit com a vicepresident de l’ECA

Sandro Rosell, reelegit com a vicepresident de l’ECA

El president del Barça també continuarà presidint el grup de treball de Màrqueting i Comunicació “És un honor i un privilegi mantenir el recolzament dels clubs europeus per seguir defensant els seus interessos”, explica Rosell

Sandro Rosell, que és a Ginebra, ha assistit aquest dimarts 10 de setembre a l’Assemblea General de l’ECA (Associació de Clubs Europeus), que compta amb 214 membres de 53 associacions. En aquesta trobada s’ha decidit que el Comitè Executiu de l’ECA estigui format per Karl-Heinz Rummenigge com a president, que ha estat reelegit en el càrrec, igual que Umberto Gandini, de l’AC Milan, com a vicepresident primer, i Sandro Rosell, com a vicepresident segon.

La novetat és l’elecció d’Evgeni Giner, del CSKA de Moscou, com a vicepresident tercer en substitució de Michel Verschueren, de l’Alcherlecht. El president blaugrana tenia seient assegurat al Comitè Executiu de l'ECA com a membre del Comitè d’Estratègia de Futbol Professional de la UEFA, en el qual va ser escollir fa un mes.

És un honor i un privilegi mantenir el recolzament dels clubs europeus per seguir defensant els seus interessos com a vicepresident de l’ECA i president del grup de treball de màrqueting i comunicació”, ha comentat Rosell, que mantindrà aquesta posició fins al 2015. Cal recordar que els mandats són renovats cada dos anys.

En aquesta Assemblea s’han incorporat l’Athletic Club i la Reial Societat, entre d’altres, per formar part d’aquesta associació que cada any va creixent i que ja compta amb 214 clubs. En total hi ha nou clubs de la Primera Divisió (Barcelona, Reial Madrid, Atlètic de Madrid, València, Sevilla, Màlaga, Athletic Club i Reial Societat).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut