El Barça no perd en el debut a la Champions des de la 1997/98

El Barça no perd en el debut a la Champions des de la 1997/98

El duel entre el Barça i l’Ajax serà el primer partit oficial entre ambdós conjunts i suposarà la tornada de Bojan al Camp Nou El Barça no perd en el seu debut a la Lliga de Campions des de la temporada 1997/1998

El Barça s’enfrontarà dimecres contra l’Ajax d’Amsterdam en una nova edició de la Lliga de Campions. A continuació us mostrem les dades més destacades dels debuts blaugrana en els darrers anys:

- El partit contra l’Ajax suposarà l’estrena del tècnic Gerardo ‘Tata’ Martino en un partit de la Lliga de Campions.

- A l’edició de la temporada 2006/07 Andrés Iniesta va fer el primer gol de la competició, als set minuts del partit contra el PFC Levski (2-0).

- Bojan tornarà al Camp Nou. El de Linyola, cedit pel Barça a l’Ajax, s’enfrontarà als seus excompanys culers per segon any consecutiu. La temporada passada ja va visitar el Camp Nou amb la samarreta del Milan.

- En el duel Barça-Ajax s’enfronten dos equips amb quatre Champions cadascun.

- De les últimes deu edicions de la Champions League –incloent-hi la d’enguany–, el Barça n’ha iniciat set com a local, amb un balanç de sis victòries i un empat.

-Des de la participació del Barça en la UEFA la temporada 2003/04, el conjunt blaugrana ha encadenat nou participacions en la Champions League sense perdre cap debut. El balanç és de set victòries i només dos empats.

- De fet, el Barça no perd en el primer partit de Champions des de la temporada 1997/1998. Va ser a St James’Park, contra el Newcastle United (3-2).

- Des que la Lliga de Campions rep la denominació de Champions League i va deixar de ser Copa d’Europa (1992/1993), el Barça no ha perdut mai en un debut de Champions al Camp Nou.

- El debut d’un entrenador a la banqueta blaugrana a la Lliga de Campions és sinònim de victòria des de la temporada 2004/05. Rijkaard, Guardiola i Vilanova es van estrenar amb bon peu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut