Frank de Boer: “Intentarem que Messi i Neymar no juguin amb comoditat”

Frank de Boer: “Intentarem que Messi i Neymar no juguin amb comoditat”

El tècnic de l’Ajax s’estrena aquest dimecres al Camp Nou com a entrenador i confia treure un bon resultat “El Barça té els millors jugadors del món però la nostra mentalitat ha de ser la d’intentar guanyar”, ha dit Bojan

L’entrenador de l’Ajax, Frank de Boer, i l’exblaugrana Bojan han comparegut aquest dimarts en roda de premsa per la prèvia del partit de Lliga de Campions de dimecres al Camp Nou (20.45h). El tècnic holandès ha dit: “El nivell del Barcelona és molt gran. Hem de fer un bon paper i aconseguir un bon resultat aquí”.

De Boer ha destacat la perillositat de la parella Messi-Neymar: “Intentarem que Messi i Neymar no juguin amb comoditat. Els nostres jugadors hauran de fer un esforç per parar-los”. I ha afegit: “Són dues estrelles de gran qualitat en un mateix grup i tot l’equip treballa per a ells”. El tècnic holandès ha lloat la feina del nou entrenador del FC Barcelona i ha destacat la gran aportació que fa Neymar a l’equip: “Estic gaudint veient el Barça jugar. No ha canviat molt respecte l’any passat perquè el 90% dels jugadors encara estan a l’equip. Però amb Neymar han millorat de qualitat”.

“El joc del Barça és molt impressionant. Nosaltres intentarem jugar el millor que puguem, el nostre sistema, perquè sabem que fent això som bons”, ha dit de Boer. “Serà un partit difícil perquè estem davant d’un dels millors equips del món, però tinc molta confiança en el meu equip”, ha explicat el tècnic de l’Ajax.

Un partit especial per Bojan

Per la seva part, Bojan tornarà al Camp Nou per segona vegada després de fer-ho amb el Milan el darrer any. Però aquest cop ho farà amb la samarreta de l’Ajax holandès. “Per a mi és un partit especial. El Barça té els millors jugadors del món però la nostra mentalitat ha de ser la d’intentar guanyar. Hem de confiar en els nostres jugadors”. I ha continuat: “Demà tinc ganes de marcar un gol i de fer-ho el millor possible per ajudar l’equip”.

El de Linyola ha parlat també del nou fitxatge blaugrana: “Neymar és un gran jugador i està demostrant molt de futbol. Amb Messi es veu que s’entén molt bé”. “Estic en un club que m’està donant la possibilitat de jugar i recuperar els minuts que havia perdut en els darrers anys. Estic molt feliç a Amsterdam”, ha conclòs Bojan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut