Les entrades per a Celtic Park es poden demanar a partir de dimarts

Les entrades per a Celtic Park es poden demanar a partir de dimarts

El procés, que és exclusiu per als socis, estarà obert a través del lloc web del Club a partir de les 10 hores En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 19 de setembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits

Des del dimarts 17 de setembre a les 10 hores i fins al dimecres dia 18 a les 19 hores estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la Lliga de Campions entre el Celtic de Glasgow i el FC Barcelona, que es disputarà l’1 d’octubre al Celtic Park.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Cal recordar que des de la temporada passada les localitats per als partits de fora de casa de la primera fase de la Lliga de Campions també s’hauran de demanar a través del lloc web, un procediment que temporades enrere només s’aplicava per a les eliminatòries.

Entrades, de 56 a 66 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 2.800 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb uns preus que oscil·len entre els 56 i els 66 euros. Segons ha notificat el Celtic, algunes d’aquestes localitats tenen visibilitat restringida. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.904) i les penyes (476). El 15% d’entrades restants (420) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i a patrocinadors.

Sorteig el dia 19 de setembre

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 19 de setembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 19 i 20 de setembre el Club avisarà els socis guanyadors i es comunicaran les instruccions de recollida de les localitats.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Entrades Celtic-FCB::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formceltic2013.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut