BM Villa de Aranda – FC Barcelona: Primera victòria com a visitant (20-44)

Els de Xavi Pascual han aconseguit un contudent triomf a Aranda del Duero gràcies al gran treball defensiu i la bona mobilitat de la pilota en atac Karabatic i Victor Tomás han estat els màxims golejadors, amb 6 gols

Ambient immillorable a Aranda del Duero, on el Barça ha aconseguit el segon triomf a la Lliga Asobal (20-44). La bona defensa dels de Xavi Pascual i l'eficàcia en atac de Karabatic i Victor Tomás, amb sis gols, i Rutenka i Stranovsky, amb cinc, han donat la primera victòria fora de casa al FC Barcelona. Destaquen les aparicions dels porters blaugrana durant el partit, que han tingut un 51% d'efectivitat. Sterbik ha fet 11 aturades i Saric n'ha fet 16.

Karabatic, golejador

No només guanya amb comoditat al Palau, sinó que el FC Barcelona ho fa també amb claredat com a visitant. El nou fitxatge blaugrana Nikola Karabatic ha estat l’encarregat d’obrir el marcador a casa del BM Villa de Aranda Top-Ribera i ha encaminat l’equip cap a la victòria amb sis gols en 20 minuts.

La bona defensa dels de Xavi Pascual i la mobilitat de pilota en atac -arribaven bones pilotes als extrems- han fet que el Barça es col·loqués amb cinc gols a favor i que el BM Villa de Aranda no en fes cap. Amb un parcial de 0-5 al minut 7, l’entrenador rival ha demanat temps mort per evitar una major golejada blaugrana. No ha estat fins al minut 8 quan els d’Aranda de Duero han anotat el seu primer gol.

L’avantatge s’ha mantingut en el marcador gràcies als bons llançaments de Rutenka i Karabatic i les grans intervencions del porter Sterbik. Els errors ofensius de l’equip d’Aranda de Duero i l’eficàcia en l'atac blaugrana han permès al conjunt culer col·locar-se 8-20 al marcador, amb un parcial de 0-4 que ha certificat Sorhaindo a pocs minuts del final de la primera meitat. Els de Xavi Pascual han marxat al vestuari amb un avantatge de 12 gols (9-21).

Contundència ofensiva

El Barça ha seguit controlant el partit en la segona meitat i ha demostrat per què és un dels ferms candidats al títol. El marcador s’ha anat ampliant gràcies a la contundència ofensiva dels de Xavi Pascual que han superat constantment a la defensa rival. L’entrenador del BM Villa de Aranda ha hagut de demanar de nou un temps mort després d’un parcial de tres gols a favor dels culers (14-27).

Saric ha estat providencial en les accions en atac del rival, que no ha llançat mai la tovallola a pesar del resultat. Un gran llançament de Stranovsky ha obert més l’escletxa en el marcador i s’ha donat un parcial de 3-8 a favor del Barça (17-35). A cinc minuts del final del matx els homes de Xavi Pascual ja guanyaven per més de 20 gols (19-40). Finalment el partit ha acabat 20-44.